Banner-Portavant 80 Automatic

Portavant 80 Automatic


VEZI DETALII TEHNICE
 

Sistemul de culisare automat poate fi pus in opera fara senzori complecsi de monitorizare a marginilor, datorita energiei cinetice scazute si a comenzilor inteligente. Din acest motiv adresabilitatea sistemului este mai larga: rezidential, birouri, medical sau HoReCa. Sunt disponibile si o varietate larga de moduri de operare si de accesorii: senzori de miscare, telecomenzi si comenzi radio.

 

Instalarea sistemului este o "joaca de copil", datorita tehnologiei de prindere si fixare a rolelor ce nu necesita decupaj in sticla. Utilizand conexiuni de tip Plug&Go, racordarea la curent nu necesita cunostinte de specialitate. Portavant 80 automatic se preteaza aproape oricarei situatii de montaj, fie ca vorbim despre una sau doua foi de sticla sau de fixarea pe perete sau pe sticla. Folosind un profil de culisare cu o inaltime de doar 70 mm in care este integrata si unitatea de comanda si control, sistemul poate fi utilizat in proiecte cu specificatii stricte.

 

In aplicatii de trafic mediu cu aproximativ 150 - 200 cicluri de deschidere pe zi, Portavant 80 automatic convinge automat.